We komen graag
met je in contact

Contact

Kom je kennismaken?

We staan altijd open voor een (digitaal) kopje koffie om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen. Mail of bel ons, of neem contact op met een van onze teamleden.

De WarmteTransitieMakers HQ

Video’s op deze site zijn afkomstig van Youtube en Vimeo. Youtube en Vimeo kunnen gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video’s te bekijken op deze site.

Bekijk details

De WarmteTransitieMakers is gevestigd in Houtwerk, onderdeel van Campus Werkspoor. Je vindt ons aan de Nijverheidsweg 16G (1A) in het hart van het werkspoorkwartier.

Eind 2021 zijn we verhuisd naar dit duurzame kantoorgebouw. HoutWerk is een modern, eigentijds en duurzaam gebouw. De draagstructuur is van massief hout uit productiebossen en voor de gevel en afwerking wordt deels gebruik gemaakt van circulaire materialen door afvalstromen van andere bouwplaatsen te benutten. De duurzame klimaatinstallatie maakt geen gebruik van gas maar is all-electric, waarbij de stroom mede wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. Het gebouw is goed geïsoleerd en beschermd tegen zoninval en kent daardoor een laag energieverbruik. We hebben het kantoor tot een heel fijne werkplek ingericht met veel kleur en hergebruikte meubelen.

Volle breedte begin

Volle breedte einde

Liever direct contact met een WarmteTransitieMaker?
Onze teamleden staan voor je klaar.

Volle breedte begin

Volle breedte einde

Hoe kom je bij de WarmteTransitieMakers HQ?

Met de auto

Er is genoeg parkeerruimte bij Campus Werkspoor, waaronder dertig plaatsen met een laadpaal. Je kunt parkeren bij P1 (rechts aanhouden), dan kom je ook uit bij het gebouw (Houtwerk) aan de  rechterkant waar ons kantoor is.

Met de bus

Vanaf het busstation op Utrecht Centraal neem je buslijn 3 richting Zuilen. Stap uit bij bushalte Sweder van Zuylenweg en wandel in 10 minuten naar ons kantoor.

Met de trein

Op station Utrecht Centraal neem je de sprinter richting Uitgeest en stap je uit bij station Utrecht Zuilen. Vanaf hier is het 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar Campus.

Volle breedte begin

Volle breedte einde

Liever direct contact met een WarmteTransitieMaker? Onze teamleden staan voor je klaar.


Aleida Verheus
Sr. Adviseur
06-34497025
aleida.verheus@dwtm.nl

Saskia Dane
Technisch adviseur
06-11830610
saskia.dane@dwtm.nl

Andries Lof
Software engineer
06-41182692
andries.lof@dwtm.nl