Contact

Kom met ons

in contact

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Neem contact op met één van onze teamleden, bel ons op 034-6555560 of stuur een email naar info@dwtm.nl.

Locatie

De WarmteTransitiemakers is gevestigd in HoutWerk (Campus Werkspoor) aan de Nijverheidsweg 16G(1A) in het hart van het Werkspoorkwartier.

Met het OV

Vanaf Utrecht Centraal station neemt u de sprinter richting Uitgeest, waar u bij station Utrecht Zuilen uitstapt. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar Campus Werkspoor. Of u neemt vanaf Utrecht Centraal met buslijn 3 richting Zuilen, waar u uitstapt bij bushalte Sweder van Zuylenweg. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen.

Parkeerplaatsen/Laadpalen

Met meer dan 200 parkeerplaatsen hebben we een voldoende parkeerruimte bij Campus Werkspoor, waaronder dertig met een laadpaal. Deze vind je door vanaf de Nijverheidsweg ter hooge van nr. 16 (gele bord) linksaf te slaan en daarna rechts aan te houden.

Voor de slagboom staat een gele zuil. Druk op de knop en de slagboom gaat open. Parkeren is het eerste half uur gratis en daarna € 1,00 per uur (€ 0,05 per 3 minuten). Een dagkaart kost € 6,05 (te koop bij de receptie). Deze prijzen zijn inclusief BTW. Bij het uitrijden biedt u een bankpas aan bij de kaartlezer of scant u de QR-code op de uitrijkaart. De slagboom gaat open en u kunt uitrijden.

Volg ons en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn!


Ward van der Post
Commercieel Manager
06-38080950
ward.van.der.post@dwtm.nl

Wat is jouw uitdaging?

Ik bel je graag voor een oriënterend gesprek.