We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Vanaf 4 november 2021 werken wij vanuit HoutWerk, ons nieuwe kantoor op Campus Werkspoor

Vanaf 4 november 2021 werken we vanuit ons nieuwe kantoorpand in HoutWerk op het Campus Werkspoor, Utrecht. Een duurzaam gebouw in een groene omgeving, waar de kippen buiten rondscharrelen. Deze creatieve omgeving past helemaal in ons straatje van duurzame idealen. Met nieuwe energie werken we hard door aan het versnellen van de warmtetransitie in Nederland. 

Een inspirerende omgeving

In het hart van het Werkspoorkwartier in Utrecht ligt Campus Werkspoor. Deze campus is dit jaar uitgebreid met een bijzonder en eigentijds gebouw: HoutWerk. Deze is volledig opgebouwd uit hout en biedt duurzame werkplekken voor digitale en creatieve bedrijven.

Een duurzame werkplek

Voor de gevel en afwerking is deels gebruik gemaakt van circulaire materialen door afvalstromen van andere bouwplaatsen te benutten. Bovendien is HoutWerk door de bouwmethode demontabel en zijn zowel het hout als de andere materialen eenvoudig te hergebruiken na de levensduur. De duurzame klimaatinstallatie maakt geen gebruik van gas maar is all-electric waarbij de stroom mede wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. Het gebouw is goed geïsoleerd en beschermd tegen zoninval en kent daardoor een laag energieverbruik.

Kom je op bezoek? 

We zijn al onze collega’s die hebben geholpen met klussen en verhuizen heel erg dankbaar. Ook veel dank aan de mensen van Triomf, die nog extra uren hebben gedraaid om alles op tijd af te krijgen. We verwelkomen je graag voor een rondleiding op ons nieuwe kantoor!

Het nieuwe adres is:
HoutWerk
Nijverheidsweg 16 G1
3534 AM Utrecht

Zien we je snel?


Boaz Boerman
HR-manager
06-15497093
boaz.boerman@dwtm.nl

Heb je een vraag?

Ik bel je graag voor een oriënterend gesprek.