Aedes Routekaart 2.0

Aedes Routekaart 2.0 voor woningcorporatie Fien Wonen

Het invullen van de Aedes Routekaart 2.0 voor woningcorporatie Fien Wonen

De gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Vijfheerenlanden hebben in 2021 hun Transitievisie Warmte (TVW) vastgesteld. Woningcorporatie Fien Wonen bezit in deze gemeenten vastgoed. Fien Wonen heeft De WarmteTransitieMakers de opdracht gegeven om uitkomsten van de Transitievisies Warmte in de Aedes Routekaart 2.0 in te vullen. Een mooi vervolg op de variantenstudie warmteopties die Greenvis in 2020 voor Fien Wonen heeft uitgevoerd.

Projectaanpak en resultaat

We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende visies en analyses die zijn uitgevoerd tijdens de TVW-trajecten en in opdracht van Fien Wonen zelf. Per buurt en complex is gekeken naar de overeenstemming tussen de visies en analyses en is een voorkeursalternatief geformuleerd. Bij gelijke kosten was de duurzaamheid doorslaggevend.
Alle relevante input voor Fien wonen is op buurt- en complex-niveau ingevuld in de Aedes Routekaart 2.0. Daarbij is een memo opgeleverd met toelichting bij de gevolgde methodiek en de gebruikte data. Fien Wonen heeft aangegeven hier goed mee geholpen te zijn en verder te kunnen met het optimaliseren van de parameters in de Routekaart.


Daniël de Greef
Sr. Technisch adviseur
06-28797383
daniel.de.greef@dwtm.nl

Wil je meer weten over dit project?

Ik neem graag contact met je op