Over De
WarmteTransitieMakers

Over ons

Duurzame warmte voor iedereen!

Wij zijn De WarmteTransitieMakers. Samen met gemeenten, woningcorporaties, bewoners, netbeheerders en warmtebedrijven werken we aan de meest eenvoudige en transparante aanpak om aardgasvrij te worden, voor elke buurt en ieder gebouw.

Zo versnellen we de warmtetransitie

De gemeenten hebben de regie, maar stakeholders én inwoners moeten zelf een passende keuze maken voor een oplossing die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar is. Het bewonersperspectief staat hierin centraal voor ons. Of je nou een kleine of grote portemonnee hebt, een doe-het-zelf’er bent of 2 linker handen hebt, ontzorgd wil worden of graag zelf dingen uitzoekt: iedereen moet mee kunnen in de overstap naar het aardgasvrij verwarmen van woningen en gebouwen. Een flinke uitdaging.

Wij begeleiden en stroomlijnen dit proces en werken vanuit de verschillende perspectieven en belangen naar één aanpak voor een duurzame warmteoplossing die echt past. Met navolgbare keuzes voor techniek, organisatie en betaalbaarheid zorgen wij voor gedragen besluiten.

We groeien met de transitie mee. Van visie- en planvorming naar uitvoering. Om de transitie te laten slagen moeten de belangen, knelpunten en uitdagingen duidelijk zijn. Inmiddels zijn wij in ongeveer 30% van de Nederlandse gemeenten werkzaam. Door onze ervaring en expertise hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Volle breedte begin

Hoe werken wij?

Llokaal

Lokaal

Omdat de warmtetransitie pas echt succesvol kan zijn als we verbinding maken met de lokale betrokkenen en aansluiten bij wat hen beweegt.

Samen

Samen

Met bewoners en andere belanghebbenden, zodat iedereen achter het eindresultaat kan staan.

Neutraal

Neutraal

We hebben geen voorkeur voor een oplossing, maar zoeken naar oplossingen die passen bij de lokale situatie.

Transparant

Transparant

Wij delen onze kennis, werkwijze en gereedschappen. Dit brengt landelijke versnelling in de warmtetransitie.

Volle breedte einde

Greenvis

Om onze missie te versnellen gaan we nieuwe partnerschappen aan om ons team te versterken. Sinds 2021 is Greenvis onderdeel geworden van De WarmteTransitieMakers. Greenvis is dé expert in duurzame collectieve warmtesystemen en blijft onder deze naam werken aan dezelfde missie: duurzame warmte voor iedereen!