Wie wordt ‘De WarmteTransitieMaker
2021’?

Wie wordt de ‘De WarmteTransitieMaker 2021’?

De nominaties voor ‘De WarmteTransitieMaker 2021’ zijn geopend

De nominaties zijn open! Tot en met 5 november kun jij iemand nomineren die zich dit jaar als koploper heeft ingezet voor de transitie naar een aardgasvrij gebouwde omgeving. Op het Warmtecongres reiken we de award voor ‘De WarmteTransitieMaker 2021’ uit. Wie draag jij voor?

Wij zetten ons in om duurzame warmte voor iedereen beschikbaar te maken. Samen met gemeenten, bewoners en betrokken organisaties werken we aan lokale oplossingen, die passen bij een gebouw of buurt. Om nú de snelheid in de warmtetransitie te brengen, zijn koplopers in de transitie nodig. We willen dit moment gebruiken om de mensen die voorop lopen in de transitie te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Ken jij iemand die in projecten echt het verschil maakt? Een leider die persoonlijk op de bres springt voor de warmtetransitie? Iemand met bijzonder initiatief of een ongekend doorzettingsvermogen? Iemand die in de wijk zijn of haar buurtgenoten meeneemt? Of die juist binnen een gemeente of organisatie werkt en door zijn of haar inzet projecten van de grond heeft gekregen? Iemand die aantoonbaar het verschil maakt?

Draag jouw koploper voor!

Weet jij meteen over wie we het hebben? Draag diegene dan via deze link (uiterlijk 5 november 2021).

Een jury maakt een shortlist van drie nominaties, die in november worden gevraagd om in een korte video te vertellen waarom deze persoon Dé WarmteTransitieMaker  van 2021 is. Tijdens het plenaire programma van het WarmteCongres op 25 november a.s. kiest het publiek een winnaar van de award.


Simon Schoonen
Sr. Adviseur
06-18512378
simon.schoonen@dwtm.nl

Heb je een vraag of opmerking over deze award?

Ik kom graag met je in contact.