Werken bij DWTM:
De ervaring van
Thomas Gietema

Werken bij DWTM volgens Thomas Gietema

Dit is hoe Thomas Gietema werken bij DWTM ervaart:

?Welk beeld had je van DWTM voor je begon?
Toen ik op zoek was naar een uitdaging in de energiesector schoot duurzame warmte niet als eerste te binnen. Pas toen ik er achter kwam hoe uitdagend en complex de opgave is om aardgasvrij te worden, was ik verkocht.

??‍? Hoe ervaar je werken bij DWTM tot nu toe?
Als technisch adviseur ben je de spil in al het advies dat wij geven. Modelleren en berekenen vormen de basis van het werk maar je wordt ook intern en extern betrokken bij het stakeholders proces. Wat mij na de eerste maanden opvalt is de vrijheid die je binnen de organisatie krijgt om projecten te doen die dicht bij je eigen interesses ligt. Die vrijheid en controle over je eigen werkzaamheden plus de enthousiaste collega’s maakt werken bij DWTM erg leuk.

? Overweeg je te solliciteren?
Ben je op zoek naar een betekenisvolle baan binnen de warmtetransitie? Vind je het fijn om invloed te hebben op aan wat voor soort projecten je werkt en hoe je je tijd indeelt? Wil je een baan met veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook waarin je met veel verschillende partijen samenwerkt? Wil je werken in een dynamisch werkveld en naast denken ook meteen doen? Ben je op zoek naar een platte organisatie waarin snel wordt geschakeld en gezelligheid op en om de werkvloer voorop staat? Kom eens op gesprek bij ons! Bekijk onze vacatures hier!

Ook werken bij DWTM? Ik kom graag met je in contact!